Artikel

Annuleringsvoorwaarden Mediacoach 2017-2018

Wat als je toch niet (meer) kan deelnemen?

  • Van zodra je een bevestingsmail ontvangt van een medewerker van Mediawijs dat je mag deelnemen aan de opleiding Mediacoach 2017-2018, kan je kosteloos en zonder reden annuleren binnen de 14 dagen na deze bevestigingsmail.
  • Als je later dan 14 dagen na de bevestigingsmail van de inschrijving annuleert, zijn er wel kosten, zelfs in geval van ziekte, sterfgeval in de familie of andere situaties van overmacht.

In dat geval zoek je best iemand die in jouw plaats naar de opleiding kan komen. Heb je iemand gevonden? Laat het ons weten. Wij bekijken of deze deelnemer een geschikte vervanger is. Zo ja, dan moet je geen extra kosten betalen.

  • Als je niemand vindt die in jouw plaats kan komen, worden de volgende kosten aangerekend:

Als je voor 14 september 2017 annuleert, dan moet je 50% van de prijs van de opleiding (350 euro incl. BTW) betalen. Als je op of na 14 september 2017 annuleert, betaal je de volledige prijs (350 euro incl. BTW).

  • Een annulatie moet steeds schriftelijk of via mail gebeuren.
     

Volzet

Je schrijft best zo snel mogelijk in voor de opleiding Mediacoach. Is de opleiding toch volzet, kan je inschrijven op de wachtlijst door een mailtje te sturen naar laure.vanhoecke@mediawijs.be. We verwittigen je als er een plaats vrijkomt of als we de opleiding herhalen.